Flexwerk & Bijbanen | Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Flexwerk & Bijbanen

Bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land denken we graag in mogelijkheden. Wil jij werken wanneer het je uitkomt of een flexibel contract rondom je studie? Dat kan! Je kunt overal terecht: in onze woonzorgcentra, verpleeghuizen, in de wijkverpleging en in ons revalidatiecentrum. Wil je écht het verschil maken, bekijk dan snel wat we jou te bieden hebben. 

Onze meest recente vacatures

Midden in Emmeloord hebben we hier 85 royale appartementen.

Pas op dat je met haast niet tegen de Steenwieker Toor’n aan botst.

En je krijgt er ook nog zo’n lekker kek, rood jack bij…

Zo flexibel als jij wil...

Flexibel werken rondom schoolgaande kinderen of een studie, of gewoon omdat je een paar uurtjes per week bezig wil zijn. Welke reden je ook hebt, wij hebben je veel te bieden. Zo zijn er FLEX vacatures of bijbanen op basis van een nulurencontract, maar regelmatig bieden we deze vacatures ook mét contracturen aan. 

Flexibel werken of werken in een bijbaan vraagt natuurlijk wel om extra vaardigheden: élke keer in een ander team, met andere cliënten of bewoners. Je moet het maar kunnen! Kom jij flexibel werken bij ZONL? Bekijk dan snel welke arbeidsvoorwaarden we je te bieden hebben. 

Flexibel (extra) werken

Je basisrooster laten we maken door een van onze roosteraars. Maar bijna alle teams werken ook met de ONS Flex-App. Hierdoor wordt iedereen die dat wil, in de gelegenheid gesteld zelf diensten in te plannen. Of je nu extra diensten wil inplannen, omdat je deze maand iets extra wil verdienen óf omdat er andere diensten uitvallen en je dus op zoek moet naar een vervangende dienst...jij hebt de regie over dit deel van je rooster. Geen stress dus, want als jij de extra dienst niet oppakt, doet waarschijnlijk een collega uit een ander team dat wel. Zo werken we met elkaar aan de flexibilisering van onze roosters en zorgen we dat elke cliënt geholpen wordt. 

Collega's aan het woord

Lees mee met de verhalen van onze collega's. Zo leer je onze mensen én het werk bij alvast wat beter kennen. 

Werken in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen

Werken in de wijkverpleging

Werken in ons revalidatiecentrum