Ontmoet
onze ambassadeurs

Bij ZONL werken 1800 collega's. En iedereen is uniek. De collega's van Zorggroep Oude en Nieuwe land laten graag zien wat hen bezighoudt: cliënten helpen, bijscholingen volgen, verdriet delen of successen vieren...alles komt voorbij! Bekijk de social media kanalen van onze ambassadeurs en neem een kijkje achter deuren, die normaal gesloten blijven.


Gerda schrijft

BLOGS: Gerda schrijft

Verpleegkundige Gerda werkt al zo'n 35 jaar bij ZONL. Inmiddels is ze heel ervaren, maar ze geniet nog dagelijks volop van haar werk. Gerda schrijft dan ook al heel wat jaren haar verhalen in blogs...die ze nu met jou wil delen.

Klik op haar foto of lees hier meer

Linken met Pauline

Linken met Pauline

Als coördinator welzijn Noordoostpolder & Urk legt Pauline dagelijks contact met enthousiaste partners in de buurt. Ze laat ook zien dat ouderenzorg méér is dan enkel zorg. Volg haar in haar reis om de ouderenzorg een gezicht te geven. 

Klik op haar foto of lees hier meer. 

BLOGS: Door Esthers ogen

Esther is een ervaren wijkverpleegkundige die inmiddels haar hart heeft gegeven aan de zorg in de laatste levensfase. Ze deelt haar ervaringen via haar blogs die ze publiceert op deze website.


Klik op haar foto of lees hier meer.

Keep Old Moving Instagram

Bel de VIG'er

Helga en Brigit posten de mooiste verhalen over hun leven als verzorgende IG bij ZONL. Ook hun collega's en stagiaires laten zichzelf zien én er piept wel eens een cliënt in beeld. Kijk met ze mee!

Klik op de foto of bekijk hier het kanaal. 

Werken en Leren ZONL Instagram

Werken & Leren bij ZONL

Leerlingen Coby en Marion delen ervaringen over hun leer-werktraject. Ook stagiaires laten hier zien wat ze zoal de hele dag doen. Dompel jezelf onder in het leven van de studenten van ZONL. 

Klik op de foto of bekijk hier het kanaal.

Zusterpraat Instagram

Zusterpraat

Zes verpleegkundigen beheren dit kanaal en delen 'het leven' bij ZONL. Ook delen ze kennis en ervaringen over hun avonturen. Wil je meer weten wat een verpleegkundige bij ZONL doet? Volg dan hun kanaal.

Klik op de foto op bekijk hier het kanaal.

Keep Old Moving Instagram

Keep Old Moving

Onze bewegingsagogen Remon, Anniek en Marieke bewegen er, samen met de cliënten, flink op los. Meer bewegen begint niet met vaker sporten, maar met minder zitten! Volg ze op Instagram of op TikTok.

Klik op de foto of bekijk hier het kanaal.