Jij hoort bij ZONL

Stage Alumni

Aanbod voor Stage Alumni

Als oud stagiair binnen de Ondersteunende Diensten van ZONL weet jij als geen ander wat wij je te bieden hebben. Wij hebben deel uitgemaakt van jouw leven en jij van dat van ons. En ook nadat je bij ons weg bent, blijven we graag met je verbonden. We helpen je graag op weg als young professional en willen je ondersteunen bij de uitdagingen die op je af komen. Samen maken we ruimte voor professionals in de zorg. 

Carrierehulp van ZONL

Carrièrehulp

Wil je hulp bij het schrijven, vullen of controleren van jouw CV of LinkedIn-profiel? Heb je behoefte aan een gesprek met een loopbaancoach? Tot vijf jaar na het afronden van je stage, kun je ons hierbij gewoon om hulp vragen. 

Betrokken blijven

Er zijn verschillende activiteiten voor alumni die betrokken willen blijven bij ZONL. Leer meer over ons vrijwilligerswerk, zet een collecte op óf help andere studenten op weg. Met jouw kennis kun je bijdragen aan een mooier ZONL.

Lees de BijOns

Blijf op de hoogte van wat er speelt bij ZONL. Lees de laatste editie van de BijONS  die vol staat met interessante artikelen en nieuwsberichten en ontdek wat je oud-collega's allemaal uitspoken.


Ontmoet onze alumni

De stage alumni van ZONL vertellen graag over de (afstudeer)stage die zij doorlopen hebben. Daarbij nemen ze geen blad voor de mond, zijn ze eerlijk over hun initiële verwachtingen en vertellen ze ronduit over dat wat hun stage ze gebracht heeft. Neem even de tijd om de laatste ervaringsverhalen te lezen en ontmoet andere stage alumni. 

Update jouw gegevens

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen Zorggroep Oude en Nieuwe Land? Zorg dan dat jouw gegevens up to date zijn! Via onderstaand formulier kun je wijzigingen in jouw gegevens doorgeven. De gegevens worden in de alumnidatabase van ZONL verwerkt. Jouw persoonsgegevens worden nooit, zonder jouw toestemming, aan derden gegeven. De bescherming van jouw persoonsgegevens is verder uitgewerkt in ons privacystatement