Blijf betrokken bij ZONL

Wil je een student of alumnus helpen? Een training geven? Solliciteren of vrijwilligerswerk doen? Je kan op vele manieren betrokken blijven bij ZONL. Heb je een specifiek idee? Dan horen we ook graag van je!


Word vrijwilliger!

ZONL telt bijna 800 vrijwilligers en die zijn van onschatbare waarde. Ze ondersteunen de medewerkers en mantelzorgers in de zorg en het welzijn van onze cliënten. Juist de extra, persoonlijke aandacht is heel belangrijk. Het gaat tenslotte niet alleen om kwalitatief goede zorg, maar ook om woonplezier, meedoen en zinvol bezig zijn. Met hulp van vele vrijwilligers kunnen we dit bieden. Zo werken we met elkaar aan een samenleving waar mensen zich om elkaar bekommeren. 

"Je bent nooit te oud óf te jong om vrijwilliger te zijn."

Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij ZONL en kijken of er iets te doen is wat bij jou en je leven past? Lees dan verder op de website van Zorggroep Oude en Nieuwe Land.


Zet een collecte op

Wil jij je tijd en energie steken in het opzetten van een collecte ten gunste van de cliënten en bewoners van ZONL? Dat is fantastisch nieuws!

We horen graag wat je ideeën zijn en willen je, waar mogelijk, faciliteren. Neem contact met ons op om je ideeën te bespreken. 

Help studenten of andere alumni

Zoals je weet proberen we altijd iets extra's te doen als je stageloopt bij ZONL. Daarom verzorgen we voor stagiaires regelmatig een leuke training of een andere bijeenkomst, waar je nét wat meer leert dan de gemiddelde stagiair. Maar ook afstudeerstagiaires en andere stage alumni hebben soms baat bij hulp van een ervaringsdeskundige. 

Wil jij je kennis hiervoor ter beschikking stellen? Dan horen we graag van je! Neem contact met ons op om te horen bij welke thema's jij zou kunnen helpen.