Wij zijn Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Wij zijn een van de grootste werkgevers van Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Met 1800 collega's werken we in 9 woonzorgcentra en verpleeghuizen, ruim 40 teams in de wijkverpleging, 2 consultatiebureaus, 2 zorgkantoren en 1 revalidatiecentrum. We verlenen maatschappelijke zorg, begeleiden cliënten thuis en ondersteunen bij huiselijk geweld. We koken, verzorgen en vermaken. We regelen, vergaderen en administreren. Werken bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving, waarin we aandacht hebben voor elkaar.  

Werken bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Ruimte voor professionals in de zorg.

Ruimte voor 

professionals in de zorg.

In het gebied waar wij werken, het oude en het nieuwe land, geven we elkaar graag de ruimte. Misschien wel, omdat we de ruimte elke dag zien en ervaren. In onze zorg voor cliénten is dat niet anders. Iedereen moet de ruimte krijgen om zijn eigen leven te leiden op een manier zoals ze dat zelf willen en kunnen. 

We vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om je cliënten echt te leren kennen. Te begrijpen wat zij nodig hebben en hoe jij ze als zorgprofessional kunt helpen. We organiseren onze zorg daarom in hechte teams. En we faciliteren jou om te doen wat je het liefste doet: zorg op maat voor jouw cliënt. 

Bekijk het hele verhaal in onze film.

Werken als verpleegkundige

De 24 jarige Rein is verpleegkundige en werkt in de ambulante nachtzorg (ANZ). Afwisselend begint hij zijn dienst om 23:00 uur op het zorgkantoor in Steenwijk óf vanaf Revalidatie de Schakel in Emmeloord. “Ik ben echt een nachtmens. Daarbij heb ik een fijn team, dus ik ben helemaal blij in dit werk.” Hij vertelt je graag hoe werken bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land hem gelukkig maakt.

Rein:

"Ruimte om
te werken zoals ik wil"

Gerda: 


"Ruimte om
aandacht te geven"

Werken als verzorgende IG

Gerda volgde via ZONL de opleiding tot Maatschappelijk Verzorgende IG en werkt inmiddels al ruim 17 jaar bij ZONL. Ze heeft haar plek gevonden bij de wijkverpleging en is recent van team gewisseld. “Toen ik net begon in de wijk, vond ik het spannend. Inmiddels ben ik wel wat gewend. Het is ook zo fijn dat ik af en toe gewoon eens spontaan een kop koffie kan drinken bij een cliënt. Dan ervaar je echt de ruimte om aandacht te geven.” Gerda vertelt je graag waarom zij al zoveel jaar met plezier bij ZONL werkt. 

Werken als behandelaar

"We hebben het over ‘betrokken zorg’ en dat is er ook echt. Als ik op mijn werk kom, roep ik vijf keer ‘goedemorgen’ en dan ga ik aan de slag. Ik sta stil bij de revalidanten en luister naar hun behoefte. Ik neem de ruimte om af en toe eens een paar minuten langer bij iemand te blijven dan oorspronkelijk bedoeld. Soms is het gesprek belangrijker dan de training en nemen we daar iets meer tijd voor, die ruimte is er.” Chantal vertelt je graag waarom zij blijft werken met plezier.

Chantal:

"Ruimte voor
de revalidant"

Tessa:


"Ruimte voor
mijn toekomst"

Leren als stagiair

“Ik ben positief verrast door hoe leuk het werken in de ouderenzorg is. Ik zou het leuk vinden als ik op een dag ook studenten kan begeleiden in hun ontwikkeling. Ik heb namelijk zelf een hele fijne werkbegeleider, dus dat gun ik iedereen.” Tessa vertelt je graag waarom zij al twee stages bij ZONL heeft gelopen. 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken