Werken als

Verzorgende IG

Versterk ons team als verzorgende IG

Als verzorgende IG bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land krijg je de ruimte om te werken zoals jij wil. Zo past een baan bij ons altijd bij jouw leven. Je kunt als verzorgende IG overal terecht: in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen, in de wijkverpleging en in ons revalidatiecentrum. Bij de bewoners en cliënten voel jij je al snel op je gemak. En zij bij jou, want jij past je gemakkelijk aan naar de situatie waarin je aan de slag gaat.

Als verzorgende IG bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land kan je rekenen op mooie voordelen. Wij zorgen graag voor jou, zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen. Samen blijven we ons steeds verder ontwikkelen. Want net als de zorg zelf staat onze organisatie ook nooit stil. Wil jij het verschil maken? Bekijk dan snel wat we jou te bieden hebben. 

Werken als verzorgende IG

We bieden je

 Een functie met vaste óf flexibele uren;

 Een eerlijk salaris volgens
cao VVT;
 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld;
 Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 Veel flexibiliteit, want door onze Flex-app kun je zelf (extra) diensten inplannen;
 Ruimte voor het volgen van scholing, trainingen en opleidingen.


Wie ben jij

 Je hebt minimaal een afgeronde opleiding tot verzorgende IG (of een voorganger);
 Je hebt je handelingen onderhouden óf je wil graag weer bekwaam worden;
 Je kent je eigen beschikbaarheid goed en weet ook wanneer je niet kunt werken;
 Je hebt een zorghart en bent snel op je gemak bij cliënten en bewoners;
 Je bent woonachtig in (de buurt van) ons werkgebied of bent bereid te reizen.

In het kort


Zorggroep Oude en Nieuwe Land is een van de grootste werkgevers van Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Met 1800 collega's werken we in 9 woonzorgcentra en verpleeghuizen, ruim 30 teams in de wijkverpleging, 2 consultatiebureaus, 2 zorgkantoren en 1 revalidatiecentrum. We verlenen maatschappelijke zorg, begeleiden cliënten thuis en ondersteunen bij huiselijk geweld. We koken, verzorgen en vermaken. We regelen, vergaderen en administreren. Je zal onze auto's regelmatig door het werkgebied zien rijden en onze locaties zijn je ook al vast wel eens opgevallen. 

Dit ga je doen

Als verzorgende IG biedt je ondersteuning en zorg aan de bewoners van een woonzorglocatie of verpleeghuis of aan cliënten die nog thuis wonen. De bewoner of cliënt gelukkig maken is wat jou drijft, want 'zorgen' zit in je bloed. Eerlijk is eerlijk, als verzorgende IG is het vaak hard werken. Toch is er regelmatig tijd voor een kop koffie of thee of klets je even bij met een collega. Natuurlijk help je de bewoners en cliënten zo goed mogelijk. Het meeste wat wij voor ze doen, ligt vast in het zorg(leef)plan, maar we zijn pas écht blij...als de cliënt tevreden is. 

Onze collega's vertellen

Ruimte voor professionals in de zorg.

In het gebied waar wij werken, het oude en het nieuwe land, geven we elkaar graag de ruimte. Misschien wel, omdat we de ruimte elke dag zien en ervaren. In onze zorg voor cliënten is dat niet anders. Iedereen moet de ruimte krijgen om zijn eigen leven te leiden op een manier zoals ze dat zelf willen en kunnen.

We vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om je cliënten echt te leren kennen en te begrijpen wat zij nodig hebben. Als grootste zorgorganisatie in de regio hebben we vaak een plek die bij jouw wensen en situatie past, bij jouw leven. 

Onze meest recente vacatures

Jouw uitdaging in de nacht!

En tussen de cliënten door, genieten van de mooie omgeving.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken