Werken als

Verpleegkundige

Versterk ons team als verpleegkundige

Als verpleegkundige bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land krijg je de ruimte om te werken zoals jij wil. Zo past een baan bij ons altijd bij jouw leven. Je kunt als verpleegkundige overal terecht: in onze woonzorgcentra, verpleeghuizen, in de wijkverpleging, op het consultatiebureau en in ons revalidatiecentrum. 

Als verpleegkundige bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land kan je rekenen op mooie voordelen. Wij zorgen graag voor jou, zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen. Samen blijven we ons steeds verder ontwikkelen. Want net als de zorg zelf staat onze organisatie ook nooit stil. Wil je het verschil maken? Bekijk dan snel wat we jou te bieden hebben. 

Werken als verpleegkundige

We bieden je

 Een functie met vaste óf flexibele uren;
  Een eerlijk salaris volgens cao VVT;
 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld;
 Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 Veel flexibiliteit, want door onze Flex-app kun je zelf (extra) diensten inplannen;
 Ruimte voor het volgen van scholing, trainingen en opleidingen.


Wie ben jij

 Je hebt minimaal een afgeronde opleiding tot mbo verpleegkundige. Een hbo diploma kwalificeert ook;
 Je hebt je handelingen onderhouden óf je wil graag weer bekwaam worden;
 Je kent je eigen beschikbaarheid goed en weet ook wanneer je niet kunt werken;
 Je hebt een zorghart en bent snel op je gemak bij cliënten en bewoners;
 Je bent woonachtig in (de buurt van) ons werkgebied of bent bereid te reizen.

In het kort

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is een van de grootste werkgevers van Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Met 1800 collega's werken we in 9 woonzorgcentra en verpleeghuizen, ruim 30 teams in de wijkverpleging, 2 consultatiebureaus, 2 zorgkantoren en 1 revalidatiecentrum. We verlenen maatschappelijke zorg, begeleiden cliënten thuis en ondersteunen bij huiselijk geweld. We koken, verzorgen en vermaken. We regelen, vergaderen en administreren. Je zal onze auto's regelmatig door het werkgebied zien rijden en onze locaties zijn je ook al vast wel eens opgevallen. 

Dit ga je doen

Als verpleegkundige biedt je zorg aan de bewoners van een woonzorglocatie of verpleeghuis, aan cliënten die nog thuis wonen, aan cliënten in ons revalidatiecentrum óf aan hele jonge cliëntjes (én hun ouders) op het consultatiebureau. De cliënt gelukkig maken is wat jou drijft, want 'zorgen' zit in je bloed. Eerlijk is eerlijk, als verpleegkundige is het vaak hard werken. Toch is er regelmatig tijd voor een kop koffie of thee of klets je even bij met een collega. Natuurlijk help je de bewoner of cliënt zo goed mogelijk. Het meeste wat wij voor ze doen, ligt vast in het zorg(leef)plan, maar we zijn pas écht blij...als de cliënt tevreden is. 

Onze collega's vertellen

" Mensen zien "

Ruimte voor professionals in de zorg.

In het gebied waar wij werken, het oude en het nieuwe land, geven we elkaar graag de ruimte. Misschien wel, omdat we de ruimte elke dag zien en ervaren. In onze zorg voor cliënten is dat niet anders. Iedereen moet de ruimte krijgen om zijn eigen leven te leiden op een manier zoals ze dat zelf willen en kunnen.

We vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om je cliënten echt te leren kennen en te begrijpen wat zij nodig hebben. Als grootste zorgorganisatie in de regio hebben we vaak een plek die bij jouw wensen en situatie past, bij jouw leven. 

Onze meest recente vacatures