Agnes & ZONL | Zorggroep Oude en Nieuwe Land

30 augustus 2022

Agnes, 52 jaar, werkt al 14 jaar bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land. De uit meppel afkomstige verzorgende IG wilde vroeger altijd al in de zorg werken. “Ik zou niets anders willen doen”, vertelt Agnes. “Doordat ik moeder werd ben ik er een paar jaar uit geweest, maar zodra het kon heb ik het weer op gepakt.”

In mijn hart gesloten

“Ik mag werken op Kleinschalig wonen de Meenthehof”, vertelt Agnes. “Onze bewoners hebben allemaal hun eigen verhaal. Elke dag is er anders en dat maakt het werken enorm leuk. Sommige situaties zie je niet aankomen, waardoor je heel flexibel moet zijn. Omdat ik ook hele fijne collega’s heb, blijf het altijd gezellig en hebben we vaak gekkigheid met elkaar.”

“Het mooiste is dat op de momenten dat je het niet verwacht je een lach op het gezicht van de bewoners ziet. Dat maakt mijn dag dan echt compleet. Ik koos voor een baan in de zorg, omdat het ‘zorgen voor’ gewoon al van jongs af aan in mijn hart zit.”

Voor iedereen een plekje

“Wij hebben echt een leuk team”, vertelt Agnes. “Het is gezellig, het werk is heel gevarieerd en er zijn zo veel verschillende bewoners dat er altijd wel iemand is die bij je past. Er is voor elke zorg-collega wel een plekje bij ZONL. Onze organisatie is groot en we hebben veel verschillende functies. Er is altijd wel een plekje waar iemand zich thuis voelt!”

Meer informatie 

Heb je vragen over het werk als verzorgende IG aan Agnes? Stuur ons jouw vragen dan toe en wij zorgen dat je antwoord krijgt. E-mail ons via: werkenbij@zorggroep-onl.nl o.v.v. ‘Agnes & ZONL’. Hebben we jouw interesse gewekt en wil je ook bij ZONL komen werken? Bekijk dan snel ons vacatureoverzicht en ontdek of wij vandaag al jouw droombaan beschikbaar hebben. Staat jouw uitdaging nog niet in ons vacatureoverzicht? Maak dan een jobalert aan. Dan brengen we je vanzelf op de hoogte van nieuwe vacatures bij de Zorggroep. 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken