Leren als

Stagiair (zorg)

Kom leren als stagiair!

Als stagiair in de zorg bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land krijg je de ruimte om je te ontwikkelen tot beginnend beroepsbeoefenaar. Zo draagt een stage bij ons, bij aan jouw leven. Als stagiair kun je overal terecht: in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen, in de wijkverpleging en in ons revalidatiecentrum. Bij de bewoners en cliënten voel jij je straks snel op je gemak. En zij bij jou, want iedereen is gewend aan stagiaires.

Als stagiair in de zorg bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land staat jouw ontwikkeling centraal. Wij zorgen graag voor jou, zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen. Samen blijven we ons steeds verder ontwikkelen. Want net als de zorg zelf staat onze organisatie ook nooit stil. Kom jij het verschil maken? Bekijk snel wat we jou te bieden hebben. 

Heb je vragen? Dan vinden we het leuk van je te horen. Laat onderaan deze pagina je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Leren als stagiair

We bieden je

  Een stage die past bij jouw opleiding;
  Een eerlijke stagevergoeding van €495 (o.b.v. 4 stagedagen per week) volgens cao VVT;
 De mogelijkheid om als eerste te reageren op beschikbaar vakantiewerk

 Ruimte voor het volgen van extra trainingen via GoodHabbitz, onze online leeromgeving; 
 Een leuke stagetijd, met een leuke werkbegeleider én leuke collega's!


Wie ben jij

Je volgt een voltijd dagopleiding bij Firda, Drenthe College, Deltion College of een andere erkende ROC;
 Je bent mondig, leergierig en kunt goed aangeven waarin jij je wil ontwikkelen;
 Je hebt een zorghart en bent snel op je gemak bij cliënten en bewoners;
 Je bent woonachtig in (de buurt van) ons werkgebied of bent bereid te reizen. 

In het kort


Zorggroep Oude en Nieuwe Land is een van de grootste werkgevers van Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Met 1800 collega's werken we in 9 woonzorgcentra en verpleeghuizen, ruim 30 teams in de wijkverpleging, 2 consultatiebureaus, 2 zorgkantoren en 1 revalidatiecentrum. We verlenen maatschappelijke zorg, begeleiden cliënten thuis en ondersteunen bij huiselijk geweld. We koken, verzorgen en vermaken. We regelen, vergaderen en administreren. Je zal onze auto's regelmatig door het werkgebied zien rijden en onze locaties zijn je ook al vast wel eens opgevallen. 

Dit ga je doen

Als stagiair in de zorg ga je bijvoorbeeld aan de slag in een van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen, in de wijkverpleging of in ons revalidatiecentrum. We leren je dan graag de kneepjes van het vak, passend bij de ontwikkeling die jij doormaakt vanuit jouw opleiding. Je bespreekt regelmatig met je werkbegeleider welke werkzaamheden je al wel óf juist nog even niet uitvoert. Ook maak je gericht afspraken over welke handelingen je nog wil oefenen. Kom je stagelopen van uit een maatschappelijke opleiding? Dan is de inrichting van je stage maatwerk en bespreken we graag waar jij je tijd aan gaat besteden. Stage lopen bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land is altijd gericht op jouw ontwikkeling en het hebben van werkplezier.

Andere stagiaires in de zorg vertellen

" Mensen zien "

Ruimte voor professionals in de zorg.

In het gebied waar wij werken, het oude en het nieuwe land, geven we elkaar graag de ruimte. Misschien wel, omdat we de ruimte elke dag zien en ervaren. In onze zorg voor cliënten is dat niet anders. Iedereen moet de ruimte krijgen om zijn eigen leven te leiden op een manier zoals ze dat zelf willen en kunnen. 

We vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om je cliënten echt te leren kennen en te begrijpen wat zij nodig hebben. Als grootste zorgorganisatie in de regio hebben we vaak een plek die bij jouw wensen en situatie past, bij jouw leven. 

Onze meest recente vacatures

Maak je wensen bespreekbaar, wij denken graag mee in jouw ontwikkeling.

Maak je wensen bespreekbaar, wij denken graag mee in jouw ontwikkeling.

Maak blijvend het verschil in het leven van kinderen, door te zorgen voor gezonde starts en stralende glimlachen.

Wil je eerst eens een kopje koffie of thee met ons drinken, voordat je solliciteert? Dat kan!

Tijd om écht adviezen te geven aan ouders en kinderen.

We vinden het leuk van je te horen