Werken in ons revalidatiecentrum | Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Werken in ons revalidatiecentrum

Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft in Emmeloord een revalidatiecentrum om met cliënten te werken aan herstel na een operatie, val of beroerte. Vanuit revalidatie de Schakel bieden onze collega's kortdurende zorg en behandeling aan, op onze locatie óf bij cliënten thuis. In ons revalidatiecentrum werken ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, verpleegkundigen en artsen samen om cliënten in hun eigen tempo weer te helpen functioneren. Het werk in ons revalidatiecentrum is druk en veelzijdig. Tussen de vele cliënten en bezoekers, vinden de collega's elkaar gelukkig regelmatig om even bij te praten of samen te lunchen. Kom jij binnenkort werken op Revalidatie de Schakel?

Altijd en overal, professionals met hart voor mensen.

Vacatures in ons revalidatiecentrum

Een vast team óf flexibel werken.

Veel afwisseling in cliënten en zorgvragen.

Altijd een route door een prachtige omgeving.

Ons revalidatiecentrum

Revalidatie de Schakel

Onze collega's begeleiden cliënten met een behandeling op maat. Klachten worden integraal aangepakt, vaak in samenwerking met de specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut, logopedist, diëtist, ergotherpaeut, psycholoog, geestelijk verzorger, activiteitenbegeleider, voedingsassistent en maatschappelijk werker. Ook de familie van cliënten doet mee in het herstelproces. 

Thuis verder revalideren

Ook na de revalidatie, staan de cliënten er niet alleen voor. Ook in de thuissituatie staan onze collega's voor ze klaar en zetten zij de behandeling voort bij de woonzorglocatie van de cliënt of in de thuissituatie. Werken in ons revalidatiecentrum is dus altijd heel afwisselend bijzonder uitdagend. 

Verhalen vanuit ons revalidatiecentrum

Onze collega's vertellen je graag waarom zij graag in ons revalidatiecentrum werken. De mooie kanten van hun werk én hun uitdagingen komen aan bod in hun verhalen. Lees je mee?