WERKEN ALS

VAKANTIEKRACHT

Versterk ons team als Vakantiekracht

Als vakantiekracht bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land krijg je de ruimte om te werken zoals jij wil. Zo past een vakantiebaan bij ons altijd bij jouw leven. Als vakantiekracht kun je aan de slag op verschillende plekken. Bij de verschillende cliënten voel jij je dan ook al snel op je gemak. En zij bij jou, want jij past je gemakkelijk aan naar de situatie waarin je aan de slag gaat.

Als vakantiekracht bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land kan je reken op mooie voordelen. Wij zorgen graag voor jou, zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen. Wacht dus niet tot morgen en reageer vandaag nog op een toffe én betekenisvolle vakantiebaan, die bovendien goed verdient! Wil jij het verschil maken? Bekijk dan snel wat we jou te bieden hebben.

Werken als vakantiekracht

 Een functie met vaste óf flexibele uren;
 Een goed salaris volgens cao VVT;
 Je bouwt vakantiedagen op én krijgt 8% vakantiegeld toeslag;
 Indien nodig krijg je een goede training om je werk te kunnen doen.

Hier ga je mee thuiskomen

  • 16 jaar - € 5,09 (bruto per uur)
  • 17 jaar - € 5,50 (bruto per uur)
  • 18 jaar - € 6,97 (bruto per uur)
  • 19 jaar - € 8,36 (bruto per uur)
  • 20 jaar - € 11,15 (bruto per uur)
  • 21 jaar - € 13,93 (bruto per uur)

In het kort

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is een van de grootste werkgevers van Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Met 1800 collega's werken we in 9 woonzorgcentra en verpleeghuizen, ruim 30 teams in de wijkverpleging, 2 consultatiebureaus, 2 zorgkantoren en 1 revalidatiecentrum. We verlenen maatschappelijke zorg, begeleiden cliënten thuis en ondersteunen bij huiselijk geweld. We koken, verzorgen en vermaken. We regelen, vergaderen en administreren. Je zal onze auto's regelmatig door het werkgebied zien rijden en onze locaties zijn je ook al vast wel eens opgevallen.

Dit ga je doen

Als vakantiekracht krijg jij de ruimte om aandacht te geven aan de cliënt. Je gaat aan de slag als cateringmedewerker, welzijnassistent, huishoudelijk medewerker of woon-leefassistent. Ben je student aan een zorgopleiding? Dan kun je wellicht zelfs aan de slag als helpende-student of verzorgende-student. Je kiest bij onze vacatures (hier onder) eerst in welke richting je wil werken. Daarna zal je snel worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, bespreek je samen met onze collega je roosterwensen én...ga je lekker aan de slag!

Onze meest recente vacatures

Kom jij deze zomer ons team versterken?

Zijn wij een match? dan kun je al snel beginnen!

Er zijn bankjes aan het water om nog even van het mooie Giethoorn te genieten.

Er werken hier ontzettend veel jonge studenten, die dagelijks frisse energie brengen.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken