Werken als

Flexkracht

Versterk ons team als flexkracht

Als flexkracht bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land krijg je de ruimte om te werken zoals jij wil. Zo past een baan bij ons altijd bij jouw leven. Je kunt als flexkracht overal terecht: in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen, in de wijkverpleging en in ons revalidatiecentrum. Bij de bewoners en cliënten voel jij je al snel op je gemak. En zij bij jou, want jij past je gemakkelijk aan naar de situatie waarin je aan de slag gaat. 

Als flexkracht bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land kan je rekenen op dezelfde voordelen als iemand in een vast team. Wij zorgen graag voor jou, zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen. Samen blijven we ons steeds verder ontwikkelen. Want net als de zorg zelf staat onze organisatie ook nooit stil. Wil jij het verschil maken? Bekijk dan snel wat we jou te bieden hebben. 

Werken als flexkracht

We bieden je

  Een functie met flexibele uren;
 Een eerlijk salaris volgens cao VVT;
 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) én 8% vakantiegeld;
 Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  Veel flexibiliteit, want door onze Flex-app werk jij precies wanneer je wil;
 Ruimte voor het volgen van scholing, training en opleidingen.


Wie ben jij

 Je hebt minimaal een afgeronde opleiding in de zorg, bijvoorbeeld als helpende, verzorgende of verpleegkundige (mbo of hbo);
 Óf je bent nog bezig met je opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige (mbo of hbo);
  Je kent je beschikbaarheid goed en kunt gemakkelijk je eigen rooster vullen;
 Je hebt een zorghart en bent snel op je gemak bij de cliënten en bewoners; 
 Je bent woonachtig in ons werkgebied óf bent in de gelegenheid te reizen.

In het kort

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is een van de grootste werkgevers van Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Met 1800 collega's werken we in 9 woonzorgcentra en verpleeghuizen, ruim 30 teams in de wijkverpleging, 2 consultatiebureaus, 2 zorgkantoren en 1 revalidatiecentrum. We verlenen maatschappelijke zorg, begeleiden cliënten thuis en ondersteunen bij huiselijk geweld. We koken, verzorgen en vermaken. We regelen, vergaderen en administreren. Je zal onze auto's regelmatig door het werkgebied zien rijden en onze locaties zijn je ook al vast wel eens opgevallen. 

Dit ga je doen

Als flexkracht kies je natuurlijk zelf of je in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen wil werken, in onze wijkverpleging óf in allebei. Ook wáár je werkt, is helemaal aan jou! Als flexkracht kies je zelf je diensten via onze Flex-app. Zo kom je dus bij de cliënten terecht waarmee jij graag wil werken. Via ons systeem krijg je toegang tot de cliëntgegevens en ook onze collega's praten je graag bij. Tijdens je dienst kan je ook terugvallen op deze collega's, dus je bent nooit alleen. De bewoners en cliënten die je ontmoet, help je natuurlijk zo goed mogelijk. Het meeste wat wij voor ze doen, ligt vast in het zorg(leef)plan, maar we zijn pas écht blij....als de cliënt tevreden is.

Onze collega's vertellen

" Mensen zien "

" bijdragen aan werkplezier "

Ruimte voor professionals in de zorg.

In het gebied waar wij werken, het oude en het nieuwe land, geven we elkaar graag de ruimte. Misschien wel, omdat we de ruimte elke dag zien en ervaren. In onze zorg voor cliënten is dat niet anders. Iedereen moet de ruimte krijgen om zijn eigen leven te leiden op een manier zoals ze dat zelf willen en kunnen.

We vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om je cliënten echt te leren kennen en te begrijpen wat zij nodig hebben. Als grootste zorgorganisatie in de regio hebben we vaak een plek die bij jouw wensen en situatie past, bij jouw leven. 

Vacatures

Flexibel werken regel je zelf eenvoudig via onze Flex-app.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken