Werken als

(Para)medicus

Versterk ons team als (para)medicus

Als medicus of paramedicus bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land krijg je de ruimte om te werken zoals jij wil. Zo past een baan bij ons altijd bij jouw leven. Je kunt als medicus of paramedicus overal terecht, maar je zal vooral werkzaam zijn in ons advies- en behandelcentrum die actief is in onze woonzorglocaties en verpleeghuizen óf je zal werkzaam zijn vanaf ons revalidatiecentrum in Emmeloord. Ook in de eerste lijn verlenen wij zorg aan cliënten. Ze komen naar een van onze locaties óf wij gaan naar de cliënt thuis toe, bijvoorbeeld na revalidatie.

Als behandelaar bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land kan je rekenen op mooie voordelen. Wij zorgen graag voor jou, zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen. Samen blijven we ons steeds verder ontwikkelen. Want net als de zorg zelf staat onze organisatie ook nooit stil. Wil je het verschil maken? Bekijk dan snel wat we jou te bieden hebben. 

Werken als (para)medicus

We bieden je

 Een functie met vaste óf flexibele uren, net wat jij wil;
  Een eerlijk salaris, volgens cao VVT;
 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld;
 Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 Veel flexibiliteit, want jouw beschikbaarheid is grotendeels leidend;
 Ruimte voor het volgen van scholing, trainingen en opleidingen op basis van jouw ontwikkelbehoefte.


Wie ben jij

 Je hebt uiteraard een diploma wat kwalificeert voor jouw (para)medische beroep en beschikt over recente werkervaring;
 Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied
 Je bent een inspirerend behandelaar en weet gericht kennis over te brengen op de collega's van de zorgteams;
 Je hebt een zorghart en bent snel op je gemak bij cliënten en hun familieleden.

In het kort


Zorggroep Oude en Nieuwe Land is een van de grootste werkgevers van Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Met 1800 collega's werken we in 9 woonzorgcentra en verpleeghuizen, ruim 30 teams in de wijkverpleging, 2 consultatiebureaus, 2 zorgkantoren en 1 revalidatiecentrum. We verlenen maatschappelijke zorg, begeleiden cliënten thuis en ondersteunen bij huiselijk geweld. We koken, verzorgen en vermaken. We regelen, vergaderen en administreren. Je zal onze auto's regelmatig door het werkgebied zien rijden en onze locaties zijn je ook al vast wel eens opgevallen. 

Dit ga je doen

Als medicus of paramedicus werk je uiteraard vanuit je eigen specialisme. Als (para)medicus wordt je onderdeel van een van onze vakgroepen. De bewoner of cliënt gelukkig maken is wat jou drijft, want 'zorgen' zit in je bloed. Eerlijk is eerlijk, als behandelaar is het vaak hard werken. Toch is er regelmatig tijd voor een kop koffie of thee of klets je even bij met een collega. Natuurlijk help je de bewoners en cliënten zo goed mogelijk. Het meeste wat wij voor ze doen, ligt vast in het zorg(leef)- of behandelplan, maar we zijn pas écht blij...als de cliënt tevreden is. 

Onze collega's vertellen

Ruimte voor professionals in de zorg.

In het gebied waar wij werken, het oude en het nieuwe land, geven we elkaar graag de ruimte. Misschien wel, omdat we de ruimte elke dag zien en ervaren. In onze zorg voor cliënten is dat niet anders. Iedereen moet de ruimte krijgen om zijn eigen leven te leiden op een manier zoals ze dat zelf willen en kunnen.

We vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om je cliënten echt te leren kennen en te begrijpen wat zij nodig hebben. Als grootste zorgorganisatie in de regio hebben we vaak een plek die bij jouw wensen en situatie past, bij jouw leven. 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken