Werken als

Zorghulp

Versterk ons team als Zorghulp

Als zorghulp bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land krijg je de ruimte om te werken zoals jij wil. Zo past een baan bij ons altijd bij jouw leven. Als Zorghulp help je cliënten thuis met het uit bed stappen en met het wassen of douchen en aankleden. Bij de verschillende cliënten voel jij je al snel op je gemak. En zij bij jou, want jij past je gemakkelijk aan naar de situatie waarin je aan de slag gaat.

Als zorghulp bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land kan je rekenen op mooie voordelen. Wij zorgen graag voor jou, zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen. Samen blijven we ons steeds verder ontwikkelen. Want net als de zorg zelf, staat onze organisatie ook nooit stil. Wil jij het verschil maken? Bekijk dan snel wat we jou te bieden hebben. 

Werken als zorghulp

 Een functie met vaste óf flexibele uren;  
  Een eerlijk salaris volgens cao VVT; 
 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld; 
 Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn; 
 Ruimte voor het volgen van scholing, trainingen en opleidingen. 


 Je bent bereidt vier dagdelen scholing te volgen, om vaardig te worden;
 Je kent je eigen beschikbaarheid goed en weet ook wanneer je niet kunt werken; 
 Je hebt een zorghart en bent snel op je gemak bij cliënten en bewoners; 
 Je bent woonachtig in (de buurt van) ons werkgebied of bent bereid te reizen.

In het kort

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is een van de grootste werkgevers van Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Met 1800 collega's werken we in 9 woonzorgcentra en verpleeghuizen, ruim 30 teams in de wijkverpleging, 2 consultatiebureaus, 2 zorgkantoren en 1 revalidatiecentrum. We verlenen maatschappelijke zorg, begeleiden cliënten thuis en ondersteunen bij huiselijk geweld. We koken, verzorgen en vermaken. We regelen, vergaderen en administreren. Je zal onze auto's regelmatig door het werkgebied zien rijden en onze locaties zijn je ook al vast wel eens opgevallen. 

Dit ga je doen

Als zorghulp krijg je de ruimte om aandacht te geven aan de cliënt. Je kijkt hoe het de cliënt vergaat en roept hulp in van een collega als je denkt dat er meer zorg nodig is dan jij kan of mag geven. Als zorghulp hou je je voornamelijk bezig met de persoonlijke verzorging van de cliënt en ben je zijn of haar eerste 'lijntje' naar de zorg van ZONL. 

Ruimte voor professionals in de zorg.

In het gebied waar wij werken, het oude en het nieuwe land, geven we elkaar graag de ruimte. Misschien wel, omdat we de ruimte elke dag zien en ervaren. In onze zorg voor cliënten is dat niet anders. Iedereen moet de ruimte krijgen om zijn eigen leven te leiden op een manier zoals ze dat zelf willen en kunnen.

We vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om je cliënten echt te leren kennen en te begrijpen wat zij nodig hebben. Als grootste zorgorganisatie in de regio hebben we vaak een plek die bij jouw wensen en situatie past, bij jouw leven. 

Onze meest recente vacatures

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken