Werken en leren

Volwassenenonderwijs

Versterk ons team als leerling

Vanaf 21 jaar mag je 'werken én leren' tegelijkertijd. Als leerling bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land krijg je de ruimte om te werken en leren zoals jij wil. Zo past een leer-werktraject bij ons altijd bij jouw leven. Je kunt als leerling overal terecht om ervaring op te doen. We zorgen er dan ook voor dat je zowel in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen én in de wijkverpleging terecht kunt. Zo leer je het werken binnen Zorggroep Oude en Nieuwe Land snel kennen. Als leerling leiden we je op tot verzorgende IG, een functie op mbo niveau 3. 

Als leerling bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land kan je rekenen op mooie voordelen. Wij zorgen graag goed voor jou, zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen. Samen blijven we ons steeds verder ontwikkelen. Want net als de zorg zelf staat onze organisatie ook nooit stil. Wil jij het verschil maken? Dan maken wij graag ruimte voor jouw toekomst en ambities. Bekijk snel wat we je te bieden hebben. Meld je vandaag nog aan voor een JobAlert en krijg vanzelf bericht als onze opleidingsvacature weer open gaat.

Werken en leren (BBL)

We bieden je

 Een functie met vaste uren voor werk én school;
 Een eerlijk salaris volgens cao VVT;
 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld;
 Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 Veel flexibiliteit. Na het aftoetsen van je eerste handelingen, direct zelf extra diensten pakken met onze Flex-app;
 Een vaste werkbegeleider en leren op jouw manier.


Wie ben jij

 Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op mbo niveau 2, óf je hebt een andere startkwalificatie voor het volgen van een opleiding op mbo niveau 3;
 Je kent je eigen beschikbaarheid goed en weet ook wanneer je niet kunt werken;
 Je hebt een zorghart en bent snel op je gemak bij cliënten en bewoners;
 Je bent woonachtig in (de buurt van) ons werkgebied of bent bereid te reizen;
 Je wil graag leren op jouw manier en kunt ons goed vertellen hoe dat is. 

In het kort

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is een van de grootste werkgevers van Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Met 1800 collega's werken we in 9 woonzorgcentra en verpleeghuizen, ruim 30 teams in de wijkverpleging, 2 consultatiebureaus, 2 zorgkantoren en 1 revalidatiecentrum. We verlenen maatschappelijke zorg, begeleiden cliënten thuis en ondersteunen bij huiselijk geweld. We koken, verzorgen en vermaken. We regelen, vergaderen en administreren. Je zal onze auto's regelmatig door het werkgebied zien rijden en onze locaties zijn je ook al vast wel eens opgevallen. 

Dit ga je doen

Als leerling in de BBL-route tot maatschappelijk verzorgende IG biedt je ondersteuning en zorg aan de bewoners van een woonzorglocatie of verpleeghuis of aan cliënten die nog thuis wonen. De bewoner of cliënt gelukkig maken is wat jou drijft, want 'zorgen' zit in je bloed. Een dag per week ga je naar school en bouw je aan je eigen ontwikkeling. Je handelingen laat je aftoetsen als jij denkt dat je er klaar voor bent. Zo behaal je in maximaal 2 jaar de volledige opleiding tot maatschappelijk verzorgende IG. 

Meld je vandaag nog aan voor een JobAlert.

Ruimte voor professionals in de zorg

In het gebied waar wij werken, het oude en het nieuwe land, geven we elkaar graag de ruimte. Misschien wel, omdat we de ruimte elke dag zien en ervaren. In onze zorg voor cliënten is dat niet anders. Iedereen moet de ruimte krijgen om zijn eigen leven te leiden op een manier zoals ze dat zelf willen en kunnen.

We vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om je cliënten echt te leren kennen en te begrijpen wat zij nodig hebben. Als grootste zorgorganisatie in de regio hebben we vaak een plek die bij jouw wensen en situatie past, bij jouw leven. 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken