Carrièrehulp voor Stage Alumni

Na je stage of afstudeeronderzoek bij ZONL ga je op enig moment de arbeidsmarkt op als young professional. Wij snappen heel goed dat die eerste stappen best spannend kunnen zijn. Daarom helpen we je graag. Gewoon, omdat we elkaar al kennen en graag met je meedenken. Tot vijf jaar ná het afronden van je stage of afstudeeronderzoek, mag je gebruik maken van het aanbod op deze pagina. 

Solliciteren kun je leren

We snappen dat het niet jouw expertise is om een goed CV te schrijven óf een pakkende motivatiebrief. Daarom kijken we graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jou het beste kunnen helpen. Wil je het liefst een voorbeeld ontvangen? Of gewoon nog even samen achter de computer kruipen? Er is veel mogelijk. Heb je nu al een concrete vraag? Dan vinden we het leuk van je te horen. 

Wij gaan je helpen

Marriet Werkman

Adviseur Werving & Selectie

" Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Joan van der Velde

Adviseur Werving & Selectie

" Je werkt om te leven, niet andersom!

Nynke Stam

Adviseur Werving & Selectie

" Alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen!

Inge Hoogma

Medewerker Werving & Selectie

" Voor collega's, met collega's. We doen het samen!


Wat kunnen we voor je doen

CV & LinkedIn-check

Natuurlijk kunnen we je CV, motivatiebrief en LinkedIn-profiel met je doornemen. We gaan er samen voor zitten óf geven je feedback op een door jou samengesteld document. 

Wil je liever eerst onze tips op papier doorlezen? Download dan onze whitepaper. 

Loopbaangesprek

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je behoefte aan reflectie op je loopbaankeuzes tot nu toe óf wil je graag eens klankborden of je wel op de juiste weg bent? Dan maken we graag tijd voor jou met een loopbaanadviseur óf onze coach. 

Zakelijke portretfoto

Ben je toe aan een nieuwe portretfoto? Bijvoorbeeld voor op je CV of LinkedIn-profiel? Dan maken we graag een afspraak voor je met onze fotograaf. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Maak een afspraak