Werken in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen | Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Werken in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen

Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft negen locaties. Werken in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen biedt je altijd een team aan collega's om je heen en een diversiteit aan specialisten. In onze locaties werken welzijnassistenten, helpenden, cateringmedewerkers, verzorgenden IG, verpleegkundigen, paramedici en artsen samen voor de bewoners. Door de aanwezigheid van vele vrijwilligers en bezoekers, is het er vaak een drukte van jewelste. Toch vinden de teams tijd om af en toe eens koffie te drinken en bij te praten. Wacht jouw volgende baan op je in een van onze locaties? 

Altijd en overal, professionals met hart voor mensen.

Vacatures in onze locaties

Een vast team aan collega's.

Werken vanaf 1 locatie.

Langere tijd dezelfde bewoners.

Zijn wij een match? Dan kun je al snel beginnen!

Onze locaties

De Zaaier

Kleinschalig wonen in Blokzijl. 

Hof van Smeden

Woonzorgcentrum in Emmeloord.

Markehof

Woonzorgcentrum en Kleinschalig wonen in Marknesse

Nieuw Clarenberg

Woonzorgcentrum en Kleinschalig wonen in Vollenhove.

Talma Hof

Verpleeghuis in Emmeloord. 

Wittesteijn

Woonzorgcentrum in Emmeloord.

't Kompas

Woonzorgcentrum op Urk.

Zonnewiede

Woonzorgcentrum in Giethoorn.

De Meenthehof

Kleinschalig wonen in Steenwijk.

Verhalen van onze locaties

Onze collega's vertellen je graag waarom zij graag in onze woonzorgcentra, verpleeghuizen en kleinschalig wonen werken. De mooie kanten van hun werk én hun uitdagingen komen aan bod in hun verhalen. Lees je mee?

Terug naar Golfslag

ZONL gaat appartementen huren in de vernieuwde Golfslag in Emmeloord. De huurovereenkomst is getekend. Naar verwachting zal de oplevering in het derde kwartaal van 2023 plaatsvinden. Met het tekenen van de huurovereenkomst betekent het ook dat woonzorgcentrum Wittesteijn definitief haar deuren sluit. Golfslag, die in 1971 haar deuren opende, is als verzorgingshuis eerder in ons bezit geweest. Wij namen daar halverwege de jaren 80 van de vorige eeuw, het gebouw over van de gemeente. Tot 2015 hebben we hier zorg verleend aan zo'n 143 bewoners, waarna het gebouw werd verkocht. Vanaf 2023 gaan we echter met een uniek woonconcept terug naar Golfslag. 

Meer informatie, over de verbouwing én carrieremogelijkheden, vind je binnenkort op deze pagina.