Werken als

Cliëntondersteuner

Versterk ons team als cliëntondersteuner

Als cliëntondersteuner (helpende plus) bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land krijg je de ruimte om te werken zoals jij wil. Zo past een baan bij ons altijd bij jouw leven. Als cliëntondersteuner ga je werken in onze VPT-teams (Volledig Pakket Thuis) bij de cliënten thuis. Bij de verschillende cliënten voel jij je al snel op je gemak. En zij bij jou, want jij past je gemakkelijk aan naar de situatie waarin je aan de slag gaat.

Als cliëntondersteuner bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land kan je rekenen op mooie voordelen. Wij zorgen graag voor jou, zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen. Samen blijven we ons steeds verder ontwikkelen. Want net als de zorg zelf, staat onze organisatie ook nooit stil. Wil jij het verschil maken? Bekijk dan snel wat we jou te bieden hebben. 

Werken als cliëntondersteuner

We bieden je

 Een functie met vaste óf flexibele uren;
  Een eerlijk salaris volgens cao VVT;
 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld;
 Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 Ruimte voor het volgen van scholing, trainingen en opleidingen. 


Wie ben jij

 Je hebt minimaal een afgeronde opleiding tot helpende (niveau 2);
 Je hebt je diploma aangevuld met het certificaat tot Helpende Plus, óf je bent bereidt die te halen.
 Je kent je eigen beschikbaarheid goed en weet ook wanneer je niet kunt werken;
 Je hebt een zorghart en bent snel op je gemak bij cliënten en bewoners;
 Je bent woonachtig in (de buurt van) ons werkgebied of bent bereid te reizen. 

In het kort

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is een van de grootste werkgevers van Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Met 1800 collega's werken we in 9 woonzorgcentra en verpleeghuizen, ruim 30 teams in de wijkverpleging, 2 consultatiebureaus, 2 zorgkantoren en 1 revalidatiecentrum. We verlenen maatschappelijke zorg, begeleiden cliënten thuis en ondersteunen bij huiselijk geweld. We koken, verzorgen en vermaken. We regelen, vergaderen en administreren. Je zal onze auto's regelmatig door het werkgebied zien rijden en onze locaties zijn je ook al vast wel eens opgevallen. 

Dit ga je doen

Als cliëntondersteuner (helpende plus) heb je je sporen verdiend in het werkveld en ken je het klappen van de zweep. Binnen een van onze VPT-teams biedt je ondersteuning op het gebied van welzijnsactiviteiten die aansluiten bij de behoefte en interesses van de cliënt. Je speelt bijvoorbeeld een spelletje, wandelt of neemt de cliënt mee op pad. Daarnaast verricht je werkzaamheden bij het begeleiden en verzorgen van de cliënt, waaronder ADL-taken zoals wassen, aankleden en kousen aantrekken. Ook verricht je huishoudelijk werk of kook je, waar mogelijk samen mét de cliënt zodat deze de regie houdt.

Ruimte voor professionals in de zorg.

In het gebied waar wij werken, het oude en het nieuwe land, geven we elkaar graag de ruimte. Misschien wel, omdat we de ruimte elke dag zien en ervaren. In onze zorg voor cliënten is dat niet anders. Iedereen moet de ruimte krijgen om zijn eigen leven te leiden op een manier zoals ze dat zelf willen en kunnen.

We vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om je cliënten echt te leren kennen en te begrijpen wat zij nodig hebben. Als grootste zorgorganisatie in de regio hebben we vaak een plek die bij jouw wensen en situatie past, bij jouw leven. 

Onze meest recente vacatures

Flexibel werken in de thuiszorg.

Gaan we samen dit nieuwe avontuur aan?

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken