Werken in de wijkverpleging | Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Werken in de wijkverpleging

Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft ruim 40 wijkteams in drie gemeenten. Werken in de wijkverpleging kan zowel in een vast team, als flexibel door ons werkgebied heen. Je zal samenwerken met verzorgenden IG, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen. Onze collega's hebben het altijd razend druk, maar toch vinden ze tijd om af en toe eens gezellig koffie te drinken en bij te praten. Kom jij binnenkort in een van onze (specialistische) wijkteams werken?

Altijd en overal, professionals met hart voor mensen.

Vacatures in de wijkverpleging

Een vast team óf flexibel werken.

Veel afwisseling in cliënten en zorgvragen.

Altijd een route door een prachtige omgeving.

Onze teams

Wijkverpleging

Bij ZONL kennen we ruim 40 wijkteams, die actief zijn door ons hele werkgebied. Onze kleine teams van verzorgenden en verpleegkundigen werken in de dorpen en steden van de gemeentes Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Zij verrichten allerhande reguliere zorg thuis aan een grote verscheidenheid aan cliënten.

Specialistische Teams

De collega's in deze teams zijn speciaal geschoold om allerlei (medisch) specialistische zorg te kunnen bieden. Voor bloedtransfusies, maagsondes (ook bij pasgeborenen) en palliatieve sedatie worden deze teams vaak ingezet. Verder zijn er teams gespecialiseerd in Parkinson, dementie, diabetes en Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH).  

Avond-, Nacht- en Weekendzorg

ZONL is de enige zorgorganisatie in de regio die 24 uur per dag, 7 dagen per week actief is. Onze collega's helpen bij het toedienen van medicijnen, het verwisselen van katheters, verzorgen extra controles en volgen alarmeringen op. Dat doen we zowel gepland, incidenteel als ongepland. Onze collega's zijn in ons hele werkgebied actief. 

Verhalen vanuit onze wijkteams

Onze collega's vertellen je graag waarom zij graag in onze wijkverpleging werken. De mooie kanten van hun werk én hun uitdagingen komen aan bod in hun verhalen. Lees je mee?